Mon-Sat: 08:00 - 17:00

24hr Customer Service

Quote Now

Get Our Quotation Now

Call Today 013 222 4441

Klang, Sel 41050

Our Activities

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 months ago

TechMaster.my

"Hello, ade orang tak nii~?"
Abam Techmaster biasa akan call dulu sebelum sampai. Kadang dah sampai, tapi masih tak dpt masuk premis sbb xde respon dari customer. Ni akan terkesan kat order yg selepasnya. Kalau Techmaster terlambat sedikit, ampun dan maaf. Mmg kami sgt tak sengaja, disebabkan kadang perkara tak dpt dielakkan.
... See MoreSee Less

Hello, ade orang tak nii~?
Abam Techmaster biasa akan call dulu sebelum sampai. Kadang dah sampai, tapi masih tak dpt masuk premis sbb xde respon dari customer. Ni akan terkesan kat order yg selepasnya. Kalau Techmaster terlambat sedikit, ampun dan maaf. Mmg kami sgt tak sengaja, disebabkan kadang perkara tak dpt dielakkan.

2 months ago

TechMaster.my

Buka servis dan pasang. Harini Techmaster attend salah satu customer kami di Taman Bertik Indah, Klang. Kami ade byk benefit, antaranya 90 hari jaminan perkhidmatan. Jadi risiko pasang aircond dengan kami sgt rendah. Boleh contact kalau berminat! ... See MoreSee Less

Buka servis dan pasang. Harini Techmaster attend salah satu customer kami di Taman Bertik Indah, Klang. Kami ade byk benefit, antaranya 90 hari jaminan perkhidmatan. Jadi risiko pasang aircond dengan kami sgt rendah. Boleh contact kalau berminat!

2 months ago

TechMaster.my

Techmaster di Bangsar, pasang aircond.
Abam Techmaster bincang dulu sebelum jalan kerja bagi kerja jalan lancar

Hotline: 0132224441
Whatsapp: tiny.cc/TECHMASTER
#techmaster
#BumiMuslim100%
"Your Trusted Air-Conditioning Technician"
... See MoreSee Less

Techmaster di Bangsar, pasang aircond.
Abam Techmaster bincang dulu sebelum jalan kerja bagi kerja jalan lancar

Hotline: 0132224441
Whatsapp: tiny.cc/TECHMASTER
#techmaster
#BumiMuslim100%
Your Trusted Air-Conditioning Technician

2 months ago

TechMaster.my

Encik Anuar pasang aircond dengan kami, ambil gambar sikit utk kenangan.
Pemasangan kami byk benefit:
1. Pemasangan ikut SOP yg ketat. Warranty tak void mcm yg selalu berlaku
2. Authorised dealer utk Daikin dan Acson. Apa2 urusan dgn kilang dpt selesai cpt
3. Warranty support disediakan FOC, xperlu byr RM80. Valid selagi aircond ade warranty
4. Syarikat yg establish, kilang layan cust kami laju.

Hotline: 0132224441
Whatsapp: tiny.cc/TECHMASTER
#techmaster
#BumiMuslim100%
"Your Trusted Air-Conditioning Technician"
... See MoreSee Less

Encik Anuar pasang aircond dengan kami,  ambil gambar sikit utk kenangan.
Pemasangan kami byk benefit:
1. Pemasangan ikut SOP yg ketat. Warranty tak void mcm yg selalu berlaku
2. Authorised dealer utk Daikin dan Acson. Apa2 urusan dgn kilang dpt selesai cpt
3. Warranty support disediakan FOC, xperlu byr RM80. Valid selagi aircond ade warranty
4. Syarikat yg establish, kilang layan cust kami laju.

Hotline: 0132224441
Whatsapp: tiny.cc/TECHMASTER
#techmaster
#BumiMuslim100%
Your Trusted Air-Conditioning Technician

2 months ago

TechMaster.my

Harini Techmaster di Brainy Bunch, Cyberjaya di Raudhah City untuk pemasangan aircond di rumah contoh. Copper piping conceal. Progress job tinggal pasang aircond.

Hotline: 0132224441
Whatsapp: tiny.cc/TECHMASTER
#techmaster
#BumiMuslim100%
"Your Trusted Air-Conditioning Technician"
... See MoreSee Less

Harini Techmaster di Brainy Bunch, Cyberjaya di Raudhah City untuk pemasangan aircond di rumah contoh. Copper piping conceal. Progress job tinggal pasang aircond.

Hotline: 0132224441
Whatsapp: tiny.cc/TECHMASTER
#techmaster
#BumiMuslim100%
Your Trusted Air-Conditioning Technician
Load more
Whatsapp Kami Sekarang!

Tuan ada nak pasang atau servis aircond? Kami akan bantu sebanyaknya. Klik di bawah untuk whatsapp dengan kami.

Sales Officer

Siti Balqish

Online

Sales Officer

Nur Lina

Online

Sales Officer

Ika Syafiqah

Online

Siti BalqishHi! Saya Siti, Sales Officer Techmaster. Saya sedia menjawab segala pertanyaan anda.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Untuk sebarang pertanyaan detail berkaitan harga dan perkhidmatan techmaster, boleh ajukan di bawah. Selepas anda klik button 'SEND', anda akan boleh terus whatsapp dengan kami. Terima Kasih. 00.00

Nur Lina

Hi, What can i do for you? 00.00

Ika Syafiqah

Hi, What can i do for you? 00.00